Tapu ve Kadastro Öğrencilerine Çift Anadal Programı Bilgilendirme Toplantısı


Tapu ve Kadastro Programı öğrencilerine yönelik olarak, Harita ve Kadastro Programı ile yürütülecek Çift Anadal Programı (ÇAP) hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Kayhan Aladoğan ile Tapu ve Kadastro Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Kazım Başaran tarafından yapıldı. Toplantıda öğrencilere ÇAP’ın amacı, kapsamı, başvuru koşulları, kontenjan durumu, ders yükü ve mezuniyet süreci hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Bilgilendirme toplantısı sırasında öğrencilerden gelen sorular yanıtlanarak, çift anadal programının öğrencilere sağlayacağı akademik ve mesleki katkılar vurgulandı. Toplantı, öğrencilerin yoğun ilgisi ve etkileşimiyle tamamlandı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram X Facebook Youtube